به گزارش پايگاه خبري پيرغار به نقل از مهر: سيد حسن موسوي چلک به موارد آسيبهاي نوپديد اشاره کرد و افزود: بلوتوث، چت، وب کم، ماهواره ،اينترنت، اسم ام اس، ايميل ، رسانه ها، شبکههاي اجتماعي و ... از جمله آسيبهاي نوپديد ناشي از فضاي مجازي محسوب مي شوند.
وي گفت: دسترسي به فضاي مجازي، ماهواره و شبکه هاي اجتماعي يک فرصت است اما ما عادت کرده ايم پس از تبديل فرصتها به تهديد، اقدامات مداخله اي انجام دهيم درصورتيکه اين موضوع اشتباه است.
يه گفته وي، نمي توان جلوي بلوتوث ، ايميل و ... را گرفت اما مي شود به گونه اي برنامه ريزي کرد که تمام اين امکانات را تبديل به فرصت و از آنها در جهت اطلاع رساني و افزايش آگاهي استفاده کرد اما چون هميشه در اين خصوص معکوس عمل مي کنيم ، عقب تر هستيم .
مدير کل دفتر آسيبهاي اجتماعي وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي به آسيب نوپديد بلوتوث اشاره و تاکيد کرد: از بلوتوث که به عنوان بخشي از امکاناتي که از طريق گسترش تکنولوژي تلفن همراه ايجاد شده ،هم مي توانيم در جهت افزايش آگاهي، آموزش و تبليغ و هم در جهت تخريب ( مسايل اخلاقي ) استفاده کنيم.
موسوي اظهار داشت: متاسفانه امروزه بيشترين بخش استفاده از بلوتوث ها در بخش غير مفيد آن است به همين دليل نگران اين هستيم که استفاده گسترده و نابجا از آن باعث بروز آسيبهاي زيادي شود.
وي با اشاره به اينکه جوانان و نوجوانان رغبت بيشتري براي استفاده از بلوتوث دارند، گفت: بلوتوث بدليل جذابيتي که دارد استفاده از آن هر روز بيشتر خواهد شد. بنابراين در صورتيکه نحوه استفاده درست آن را به نوجوانان و جوانان آموزش ندهيم استفاده از آن در جهت انتقال پيام مضر و خطرناک هر روز بيشتر مي شود.